• Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Sæla (spreek uit Saila) is het IJslandse woord voor puur geluk en genot. Onder die naam heb ik een lijn producten ontwikkeld die gemaakt zijn met 100% natuurlijke ingrediënten. Zo zuiver! Een waar genot. Je kunt kiezen uit een heerlijk parfum, een body-oil, roomspray of zeep. Voor het creëeren van unieke eigen producten, mail naar roos@saela.nl.

Ik creëer ook 'parfum sur mesure', parfums op maat, ook weer uitsluitend met 100% natuurlijke grondstoffen. Daarvoor tune ik echt in met de persoon voor wie de geur is bedoeld en voel dan wat hen kracht geeft, blij maakt of 'optilt'. Je kunt het zien als een soort talisman. Ik heb al verschillende reacties teruggekregen van mensen, dat maakt me zo dankbaar!

'Dit is nu echt een parfum met een ziel'.

'Alles wat ik nodig heb zit erin: kalmerend, geruststellend, liefdevol en energiegevend'.

100% natural

Geur bij afscheid

Geur is herinnering en brengt mensen samen. Ook spelen geuren al sinds mensenheugenis een rol bij rituelen rondom sterven en dood.

Geur spreekt als er geen woorden zijn. Het brengt troost en geborgenheid bij het afscheid. Scent to Heaven maakt oude gebruiken nieuw. De rouwlijn Scent to Heaven is een creatie van Roos, samen met Beelenkamp ontwerpers, inmiddels in handen van Uitvaartzorg Hoogvliet. Een prachtig voorbeeld om te laten zien hoe je waarde aan het leven, en in dit geval aan de dood, kunt toevoegen door het gebruik van de juiste geur.

Eigen geur Graphic  design

Beelenkamp ontwerpers uit Tilburg, specialist in corporate identity en branding, is al 35 jaar toonaangevend. En nu ook op het gebied van ‘sensory branding’, oftewel een merk positioneren vanuit een zintuiglijke benadering. Hoe ruikt het? Hoe voelt het en hoe smoelt het?

Een eigen Beelenkamp geur met kernwoorden als speels, origineel en onbegrensd creatief, kon dan ook niet uitblijven. Inmiddels hebben ze er al twee: een warm houtparfum en een stralende zomer eau de toilette. De flesjes worden ingezet als visitekaartje, als relatiegeschenk, en als out of the box communicatiemiddel.

Geur voor praktijkruimte

“Ik wil dat mijn cliënten zich volledig op hun gemak voelen in mijn praktijk en dat de ruimte een sfeer van zuiverheid, ontspanning en vertrouwen uitademt”. Dat was de briefing die Anne Zeijl van Zuiver Massage Gilze mij gaf. De huisgeur die volgde bestond ‘zuiver’ uit essentiële oliën die Anne en haar praktijk volledig reflecteren. Het ruikt er zalig!