• Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

inspirerende Lezing

Geur maakt dat je siddert… of juist ontspant.

Geur maakt dat je langer wilt blijven… of gauw wilt gaan.

Geur laat je huilen…  of juist glimlachen.

Geur vertraagt je tempo… of activeert ‘m juist.

 

Ongelofelijk wat geur met ons doet. Veelal gebeurt dit echter onbewust. We beseffen niet half hoeveel impact geur op ons heeft. In onze partnerkeuze, ons aankoopgedrag, en ga zo maar door.

Een lezing over geur en/of zintuigen maakt mensen meer bewust van de ongelofelijke kracht van onze neus. En daarbij: hoe kun je hier zakelijk op inspelen? Retail, hospitality, beauty industry, horticulture, er is geen branche waar geur geen onderdeel van uitmaakt.

 

"Roos inspireert als geen ander over dit onderwerp. Ook in de Engelse taal. Daarbij denkt ze origineel en out of the box".

De Parfumgids is een waardevolle ondersteuning  bij een geurlezing, al dan niet gesigneerd.

Regelmatig word ik gevraagd als autoriteit op geurgebied. Onder andere door Rituals, Koninklijke Sanders, Yves Rocher, Beautyjournaal, Coty en Guhl Cosmetics.

Doel van een geurtraining voor bijvoorbeeld professionals in de beauty industry is het overbrengen van basiskennis over parfums. Deelnemers krijgen uitleg over de verschillende parfumgenres en andere kenmerken van geuren. Hierdoor gaan ze bewuster om met geur en leren ze dieper ruiken. De training wordt in overleg op maat gemaakt en past dus bij elk moment, of het nou gaat om de ontwikkeling van eigen medewerkers, de introductie van een nieuwe geur voor de pers of het bereiken van de consument. Kortom, voor elke beauty professional die parfum serieus neemt. De Parfumgids is een waardevolle ondersteuning  bij een geurlezing, al dan niet gesigneerd.

"Roos maakt mensen op een inspirerende en bevlogen wijze bewust van het effect van geur en laat mensen weer ‘voelen’ met hun neus".

​Voor meer informatie kunt u mailen naar: roos@parfumconsult.nl

TRAINING: geur kennis en parfum genres