• Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

parfum-workshop

Tijdens een interactieve parfumworkshop genieten de deelnemers van hun neus. Daarnaast gaat het om geurbewustwording en wordt aandacht besteed aan ieders eigen geurherinneringen en geurvoorkeuren. Deelnemers maken kennis met de mooiste parfumcreaties uit uiteenlopende geurgenres en krijgen een kijkje achter de schermen van de parfumindustrie. Het betekent ruiken, ruiken en nog eens ruiken. De parfumworkshop duurt anderhalf tot twee uur en is al jarenlang een succes. Geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud. Het kan op iedere lokatie plaatsvinden, ook in de Engelse taal. Perfect om in te zetten als partner programme of bedrijfsuitje. Tarieven:

 

Aantal deelnemers       Prijs per persoon

10-15                               € 25,-

16-25                               € 22,50-

26-50                               € 20,-

51-80                               € 17,50

 

Prijzen zijn inclusief alle hoogwaardige materialen, exclusief BTW en reiskosten à 0,25 ct per km.Voor intermediairs geldt een intermediairkorting van 10%.

PERSOONLIJK  PARFUMCONSULT

Tijdens een persoonlijk parfumconsult bij Roos wordt volledig ingezoomd op het vinden van parfums die precies datgene uitstralen wat bij je karakter en persoonlijkheid past. De juiste match staat centraal. Daarnaast maak je kennis met zo’n 300 merkparfums van huizen als Armani, Burberry, Chanel, Dior en Guerlain. Je leert over de achtergronden van deze parfumhuizen, de ’neuzen’ die de parfums hebben gecreëerd en de heersende trends. De Parfumgids is hierbij een waardevol naslagwerk.

‚Äč

Het parfumconsult begint met een analyse van je huidige eigen geurgebruik, wensen en voorkeuren. Nadat ik een grondige indruk van je heb gekregen, adviseer ik een aantal parfums die jouw gewenste uitstraling optimaal onderstrepen. Je krijgt tevens een persoonlijk geurenpaspoort mee naar huis. De parfumconsulten worden gegeven in de geurstudio te Gilze (tussen Tilburg en Breda). Er vindt geen verkoop plaats van parfums. Er zijn dus geen verkoopbelangen in het spel. Ik ben onafhankelijk en aan geen enkel merk gebonden. Daardoor krijg je een volledig objectief advies. De tijdsduur van het consult variëert, afhankelijk van het aantal deelnemers, van anderhalf tot vier uur.

 

Tarieven:

Aantal deelnemers       Prijs per persoon

1                                        € 95,-

2                                        € 60,-

3                                        € 55,-

4                                        € 50,-

Bij meer dan vier deelnemers hanteer ik het idee van een persoonlijke 'quick scan'. Hiervoor gelden lagere tarieven.

Cadeautip: met een cadeaubon geef je iemand een persoonlijk parfumconsult cadeau. De gelukkige kan zelf een afspraak maken met mij. De prijs voor deze bon bedraagt € 95,-. Wil je een cadeaubon bestellen? Mail dan naar: roos@parfumconsult.nl